Dobrodošli na CZSS-Krapina   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na CZSS-Krapina Powered By GSpeech

CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB KRAPINA

Kategorija: Naslovna
Objavljeno: Nedjelja, 24 Rujan 2017
Napisao/la Administrator

 

Centar za socijalnu skrb Krapina je ustanova socijalne skrbi s javnim ovlastima.

Osnivačka prava nad Centrom ima Republika Hrvatska, a prava i dužnosti osnivača obavlja ministarstvo nadležno za poslove socijalne skrbi.

Centar za socijalnu skrb Krapina je javna ustanova koja odlučuje o pravima iz socijalne skrbi i pruža socijalne usluge posebno osjetljivim skupinama građana kao što su: maloljetna djeca bez roditelja, maloljetna djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeca s teškoćama u razvoju, djeca i mladi s problemima u ponašanju, osobe s invaliditetom, starije i nemoćne osobe, osobe lišene poslovne sposobnosti, žrtve obiteljskog nasilja, obitelji pod rizikom, siromašne i druge osobe koje zbog nepovoljnih osobnih ili obiteljskih poteškoća nisu u mogućnosti zadovoljiti svoje osnovne životne potrebe.

 

Naša vizija
Primjenom suvremene metodologije od strane kompetentnih stručnih radnika i uz aktivno sudjelovanje korisnika socijalne skrbi stvoriti efikasan sustav rješavanja zahtjevnijih životnih situacija u što kraćem roku.

 
 
Naša misija
Centar za socijalnu skrb je javna ustanova i nositelj javnih aktivnosti u provedbi socijalne skrbi koja u suradnji s korisnicima i drugim sudionicima pruža socijalne usluge i čini ih dostupnima te na taj način zadovoljava potrebe korisnika.
 
 
 
 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech